logo Voku

Kerstversiering maken met Gerry Cooymans bij VOKU

9 December 2015 , Kerststuk maken.
Gezellig bij Gerry Cooymans op de hobby zolder met 10 dames een prachtige kerstversiering gemaakt. Gerry had voor bijna alle materialen gezorgd, wat heel handig was. Bij de opgave voor deze workshop konden we kiezen voor een staande of hangende versiering te maken, dit i.v.m. aankoop materiaal, bleek later.

Acht dames kozen voor een werkstuk op een schaal en twee dames voor een hangende decoratie. Voor de liggende versiering werd een schaal bij geleverd met 2 tempex kransen en bij de hangende een met takjes gevlochten, matje, waar men 2 tempex kransen aan kon bevestigen. Het was een vrij eenvoudige werkwijze met een fantastisch resultaat waar we apen trots op waren. Zelfs verlichting erbij met een weggemoffeld batterijtje maakte het geheel compleet.

Gerry had nog voor iedereen enkele roosjes gekocht, witte en rode, die er tot de Kerst in verwerkt konden worden en ook zolang mooi bleven. Dit in combinatie van de meegebrachte kerstballen was het een totaal plaatje. Gerry ontving ons heel gastvrij en in de pauze, voor wat uitleg over de werkwijze, werden we verwent met koffie, thee en iets lekkers er bij.

Alle 10 dames gingen zeer tevreden naar huis, nadat ze samen de ergste, rotzooi hadden opgeruimd en Gerry bedankt hadden voor deze leerzame gezellige mooie workshop. 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.