logo Voku

Verslag laatste maanden van 2015 over de VOKU Uden

 
We hebben inmiddels alweer enkele dagen van het nieuwe jaar afgesnoept, maar er is nog wat te vertellen over de activiteiten van de laatste maanden van 2015 over de VOKU.
December maand is bij vele een drukke maand zo ook bij de VOKU, de agenda's waren behoorlijk gevuld. Maar we beginnen weer met nieuwe moed en als het kan met een wat rustiger tempo.
 
Toch kijken we even terug op een bewogen tijd met veel organisatie werk en weinig bestuurlijke krachten. Het bestuur dat momenteel maar uit 2 personen bestaat en de activiteiten commissie houden samen met wat vrijwillige hand en span diensten de vereniging gelukkig draaiende. Het is te hopen dat er in 2016 een kentering in komt met een volledig bestuur, wat officieel uit 5 personen moet bestaan ,dat zou geweldig zijn!
 
We schakelen over naar 2 november 2015.
Er was een Evenementen dag georganiseerd van de G 1000 in theater Markant Uden. Het is een gezamenlijk orgaan van verenigingen, gemeente en een variatie van allerlei instanties die als doel hebben om samen te werken en te verbinden op sociaal en maatschappelijk terrein. Dit project dat een jaar geleden is gestart hield een vorm van, evaluatie, om te ervaren wat het tot nog toe opgeleverd heeft, en dat bleek heel veel te zijn.
 
Het lijkt een mooi en vruchtbaar project te worden in de toekomst, de tijd zal het leren. Ook de VOKU was daar vertegenwoordigd met een stand, met als doel onze vereniging te promoten op vertoon van onze activiteiten en zo veel mogelijk informatie te verschaffen.
De evenementen ruimte was geheel gevuld met al de vertegenwoordigers van tal van organisaties. Iedereen had zijn of haar ,stand, mooi versierd en was enthousiast bezig om informatie te geven aan de bezoekers via internet, flyers en alles wat voor een promotie bruikbaar is.
 
Het werd een succes want er was veel belangstelling, ook enkele, sprekers, toonden veel respect en dankbaarheid . Zij complimenteerde alle organisaties voor de samenwerking die in 1 jaar tijd al behaald was.
Wij als VOKU vertegenwoordigsters hadden het gevoel dat wij als vrouwenvereniging goed passen in deze gemeenschapszin en voldoen aan het streven van vele doelen van dit project en hebben veel vertrouwen in deze gezamenlijke toekomst.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.