logo Voku

VOKU Verbreedt de horizon VOKU Uden vrouwenvereniging

 
De maand november staat nog volledig in het teken van de herfst. Vandaar ook dat we deze maand nog een herfstwandeling gaan maken. In de Oktober hebben we onze jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) gehad. De opkomst was goed en het was een avond met veel informatie over het afgelopen jaar. We hebben afscheid genomen van onze penningmeester en gelukkig is er inmiddels een andere vrouw gevonden voor deze bestuursfunctie. 

“VOKU verbreedt de horizon”

Vervolgens hebben we onze blik op de toekomst gericht. De voorzitter presenteerde een concept meerjarenplan.
De reacties waren verschillend, maar positief. Het is belangrijk om onze visie en plannen op papier te zetten als we willen meebewegen met onze omgeving en een bestaansrecht willen houden. En dit bestaansrecht hebben we, aldus de adviseurs Marcel Klosters en Jos Wijdeven van de groep “Udenaar de Toekomst”.  Zij begeleiden ons bij het meerjarenplan, inclusief begroting. Tijdens de ALV heeft Jos Wijdeven het woord gevoerd over de Udense situatie en de plek van de VOKU daarin. Duidelijk is dat wij niet op een eiland moeten blijven zitten en een onderdeel kunnen zijn van een grote beweging van burgerinitiatieven. Daarom heeft de VOKU ook eenplek gekregen bij "G1000 de volgende stap" op maandag 2 november in Markant.
Veel nieuwe informatie en misschien ook wel even wennen, maar de VOKU blijft daarnaast haar reguliere programma behouden met de gezelligheid, verbondenheid en kennisvergaring voor jullie allen. Het programma van November biedt dus ook voor een ieder iets leuks, informatiefs en creatiefs. Kom gerust eens een kijkje nemen bij onze activiteiten en check de activiteitenkalender bovenin.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.