logo Voku

 Hatha-Yoga bij VOKU Hatha-Yoga bij VOKU

Nieuw seizoen groepslessen Hatha-Yoga weer van start

         Hatha-Yoga is een van de yogavormen die heel geschikt is voor mensen met een westerse culturele achtergrond.

Yoga betekent letterlijk juk en de yoga hersteld de verbinding tussen lichaam en geest. Door yoga kom je weer beter in balans en beter in je vel te zitten. Je krijgt meer energie en je kan het leven beter aan. Yoga is bij uitstek de vorm waarbij het moderne mindfullness beoefend word.

AGENDA

Een yogales duurt 5 kwartier en bestaat uit:

  • Een korte meditatie aan het begin
  • Diverse asana’s ofwel lichaamshoudingen
  • Ademhalingsoefeningen en –technieken
  • Balans- en concentratieoefeningen
  • En een lange ontspanningsoefening op het einde.

Door aan yoga te doen leer je een evenwicht te vinden tussen spanning en ontspanning ofwel tussen actief zijn en loslaten.

De groepslessen zijn op maandagavond en donderdagmorgen. Op donderdagmorgen kunnen m.n. de iets oudere cursisten aansluiten, ook als er al beperkingen zijn. Daar houden we goed rekening mee. De eerste lessen zijn op 12 en 15 september. Voor de periode tot september tot Kerst betaald u € 98,00. Er word u een gratis proefles aangeboden. Voel je welkom. Namasté.

We maken gebruik van de sfeervolle ruimte in “Huis van Eigen Stijl”, Bosveld 801a in Uden. Voor informatie of aanmelding kan je terecht bij Ans van den Broek tel. 06-23552279 of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.