logo Voku

Ook het programma van December is weer de moeite waard.


We gaan op 3 december handwerken en ook voorbeelden laten zien van hoe je snel een serie kunstzinnige Kerstkaarten kan maken. We gebruiken daarvoor 3 technieken met spatwerk, monoprint en gesso-afdruk. Uiteraard ben je ook welkom met een ander handwerk of om gezellig een kopje thee of koffie te komen drinken.

Oud VOKU-lid en erkend bloemist Gerry Cooijmans geeft een workshop Kerststuk maken op 9 december bij haar thuis in haar zolderatelier. Er wordt een liggend of hangend kerststuk gemaakt. De foto van het voorbeeld wat Gerry ons toestuurde vind je in de activiteitenkalender. De prijs mag er zijn €12,50 en dat is inclusief materiaalkosten!

Op dinsdag 15 december is er een grote Kerstviering voor leden met introducées. De Brabantse Troubadour Noud Bongers uit Lith kom optreden en verder wordt er gezorgd voor drankjes en lekker hapjes. 

Tot slot is er nog Proef Cultuur op woensdagvond 23 december is een internationale Kerstmaaltijd met een de aanschuiftafel, die wordt geserveerd in Villa “Lieve Vrouwe” Aanvang diner: 18.30 uur Kosten: € 12.50 per persoon. De drankjes rekent u rechtstreeks af bij Villa “Lieve Vrouwe”. Voor het overige programma: zie de aktiviteitenkalender.

Vindje ons ook de moeite waard? Wordt dan lid van de VOKU door een mail te sturen naar infovoku@hotmail.com of bel met Annie Aldenhuijsen telnr 06-5369 3935. Vanaf januari 2016 is het lidmaatschap nog €20,00 tot de zomervakantie.

Namens bestuur, commissies en onze leden wensen we  iedereen Fijne Feestdagen toe en een sprankelend goed begin in 2016.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.