logo Voku

Boekbespreking De kinderwet van auteur Ian Mac.Ewan Voku

 
Hou je van lezen? Voelje dan welkom bij deze boekbespreking van de VOKU opdinsdag 3 november. Boekbespreking “De kinderwet” van auteur Ian Mac.Ewan. O.l.v. Yvonne de Groot (bieb Uden).
Aanvang 20:00 uur in wijkgebouw de Balans. Gratis voor leden, gasten zijn welkom en betalen €3,50.
Dit boek is te koop voor €22,50 en er zijn 6 exemplaren voor VOKU-leden beschikbaar voor uitleen bij de Udense bibliotheek. Het is een boek met een goede verhaallijn, een meeslepend verhaal!

Samenvatting:
Zou jij je kind redden als de medische behandeling in strijd is met je geloof? Rechter Fiona Maye wordt alom geprezen om haar ethische en weloverwogen uitspraken. Wanneer haar echtgenoot haar verlaat na een ruzie over een mogelijk open huwelijk, stort ze zich op een ingewikkelde zaak van een doodzieke 17-jarige jongen die, samen met zijn ouders, een noodzakelijke bloedtransfusie weigert omdat dit in strijd is met zijn geloof als Jehova's getuige. Besluit Fiona dat de jongen te jong is om zelf over leven en dood te beslissen of weegt het recht op vrije wil toch zwaarder? Haar uitspraak heeft hoe dan ook grote gevolgen.

Graag aanmelden bij de programmacommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en meld of je gebruik wil maken van het leenboek van de bieb. Ook als toehoorder kan je bij deze bijeenkomst aanwezig zijn.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.