logo Voku

Nieuw najaarsprogramma VOKU bekend

 
Tijdens de sfeervolle openingsviering op 9 september in wijkgebouw de Nieuwe Pit is, na een terugblik op het afgelopen halfjaar met een verzorgde PowerPoint-presentatie, het programma voor september tot Kerst bekend gemaakt. Het is weer een zeer gevarieerd programma.
 
De activiteit 'Proef Cultuur'is nieuw en gaat op 23 september van start met een Afghaanse maaltijd in Villa Lieve Vrouwe. Zie ook het bericht op deze website. Al deze geplande activiteiten zijn nu ook in de kalender genoteerd. Wil je het programma-overzicht op papier ontvangen, neem dan contact met ons op en je krijgt het gratis bezorgd. Ook de yogalessen zijn weer gestart. Je kan je aanmelden voor een gratis proefles bij ans van den Broek telnr 06-23552279.
 
De Ujese Vrollies hebben de bijeenkomst geopend en afgesloten met hun gezellige optreden. De VOKU heeft voor de loterij voor de vrouwenvereniging een mooie hoofdprijs gesponsord gekregen door Verzekeringskantoor Verbossen uit Uden.
 
Nieuwe leden zijn nog steeds van harte welkom bij onze vereniging en betalen daarvoor €35,00 per jaar. Voor de duidelijkeheid; je komt wanneer je tijd en zin hebt om mee te doen. Wil je ons financieel steunen, al dan niet met een lidmaatschap, dan is dat ook heel welkom.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.