logo Voku

De VOKU heeft dit jaar dertig jaar bestaan en dat willen we op een speciale manier met jullie vieren. We gaan bij twee activiteiten oud-leden uitnodigen, dus kan het ook een beetje een reünie worden. We kunnen terug kijken op een reeks, goede, gezellige en leerzame verenigingsjaren en dat is wel een mooi feestje waard!

1. We nodigen ALLE vrouwen uit Uden uit bij een lezing op dinsdag 16 mei over 'Gezond ouder worden' door Catherine Megens op Blauwrijk in Uden. De lezing en een kopje koffie of thee is gratis. Zie verder de agenda op deze website.
2. Op dinsdag 30 mei is er de slotviering en jubileumviering met een uitgebreide High Tea in de Eetkamer in Uden. Dit is voor leden en oud-leden van de afgelopen vijf jaar. Oud-leden die intussen verhuisd zijn kunnen zich aanmelden bij Annemarie Nimberg van de ledenadministratie telnr 06-5392 8536. Zie ook de agenda op deze website.
3. We gaan een uitje organiseren voor leden en oud-leden naar onze partnergemeente Lippstadt in Duitsland. Dat zal zijn vlak voor de zomervakantie. De datum is momenteel nog niet bekend.

Verder is de VOKU al een tijdje bezig met gesprekken over de samenvoeging met de Udens afdeling van 'Vrouwen van Nu'. We willen elkaar verrijken, aanvullen en het voortbestaan van een vrouwenorganistie voor alle vrouwen uit Uden op die manier invullen. Als alles goed gereld is willen wij onder die naam verder gaan en zal de VOKU als aparte vrouwenorganisatie ophouden te bestaan.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.