logo Voku

Opening van het nieuwe VOKU vrouwenvereniging seizoen

Alle vrouwen uit Uden en omgeving zijn van harte welkom bij de opening van het nieuwe VOKU-seizoen op woensdagavond 9 september 2015 in wijkgebouw de Balans, Beatrixhof 470 te Uden. We zorgen voor een kopje koffie of thee met iets lekkers. Alleen je andere drankjes betaal je zelf. De avond wordt jullie gratis aangeboden door het VOKU-bestuur.

Je krijgt een overzicht van het programma van het afgelopen half jaar in de vorm van een PowerPoint-presentatie. En het nieuwe programma wordt toegelicht door de programmacommissie. Verder hebben we het koor de Ujese Vrollies uitgenodigd o.l.v. Léon Pook, waar ook onze Carla Bierma lid van is.

We maken enkele informatiehoeken over het nieuwe programma. U kunt een DVD-film mee uitzoeken en u kunt zich ook al opgeven voor de excursies en andere activiteiten. Nieuwe leden kunnen zich inschrijven.

Natuurlijk hebben we ook tijd om even met elkaar bij te kletsen na de zomervakantie en te genieten van een drankje. De resultaten van de enquête die gehouden is onder de leden komen kort aan bod. We houden tot slot ook weer een gezellige loterij met leuke prijzen, waarmee we de kas spekken.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.