logo Voku

Beste lezers,

De lente is al goed van start gegaan met prettige temperaturen, al veel zon en we hebben inmiddels weer even moeten wennen aan de zomertijd.

De nieuwsbrief van april is gedrukt en per e-mail verstuurd aan de leden. We trekken er deze maand weer drie keer op uit naar het kasteelmuseum in Boxmeer, de nieuwe natuurbegraafplaats op de Maashorst en met een fietstocht naar de Kilsdonkse Molen in Heeswijk-Dinther. Dat belooft wat!
Alle activiteiten staan ook open voor gasten van buiten de vrouwenvereniging. Kijk voor alle activiteiten en de juiste informatie in de agenda van april op deze website.

Bij 'verslagen' lees je een terugblik op de manifestatie Internationale Vrouwendag 2017 in MuzeRijk

Opgeven voor alle activiteiten doe je bij Carla Bierma telnr 06- 8265 9610 of Stella Kofi telnr 06-4363 3171 van de Programmacommissie of via de e-mail. Betalen doe je liefst via internetbankieren.IBANnummer is: NL22 RABO 0159 3264 27 t.n.v. VOKU onder vermelding van de naam van de activiteit.
Postadres: Schepenhoek 366, 5403 GG Uden
Emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We vinden het ook fijn als jullie reacties achterlaten op de website www.voku-uden.nl. Dat kan op veel plekken. Als je de webmaster Hans van Lieshout een plezier wil doen, klik dan ook even op de adverteerbalk en dan weer terug naar onze site.

Met vriendelijke groet,

Ans van den Broek (voorzitter)

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.