logo Voku

PERSOONLIJKE UITNODIGING

Beste mevrouw, jonge dame, meid,

Op zondag 12 maart 2017 is er een manifestatie rondom Internationale Vrouwendag in wijkgebouw MuzeRijk. Het middagprogramma begint om 13:00 uur en duurt tot 18:00 uur. ‘s Avonds is er een Danceparty van 19:30 tot 22:00 uur met Soedes Sahti die internationele dansmuziek draait.

De VOKU organiseert deze dag voor alle vrouwen, van jong tot oud, uit Uden en omgeving zijn van harte welkom om te genieten van een vol en gevarieerd programma. Overigens zijn mannen ook welkom op deze manifestatie.

De organisatie van deze manifestatie past ook heel goed in de doelstelling van de VOKU: “De vereniging stelt zich ten doel om door middel van vorming en ontmoeting mee te werken aan de ontplooiing van vrouwen teneinde de deelname aan alle facetten van de samenleving te bevorderen”. We stimuleren daarmee ook de interculturele ontmoetingen.

Het wordt een bijzondere dag, waar veel te zien, veel te leren en veel te genieten valt. Er is een Beauty & Health-markt samen met een CreaBea-markt, er zijn enkele welzijnsorganisaties vertegenwoordigd die iets met ons thema “Vrouwen en laaggeletterdheid” te maken hebben en het staat bol van de interculturele optredens en een alternatieve modeshow. En niet vergeten: we zorgen ook voor de nodige buitenlandse hapjes en verloten mooie prijzen. De toegang is de hele dag gratis. Kortom een dag die je niet mag missen.

We willen u bij deze van harte uitnodigen en zouden het fijn vinden als u dit bericht doorstuurt aan familie, vrienden en kennissen.

Over de inhoud van het programma komt nog meer informatie. Dat zal in elk geval te vinden zijn op de website van de VOKU: www.voku-uden.nl, in het Udens Weekblad en op Skyline Radio en TV, Brabants Dagblad regio Uden.

Met vriendelijke groet,

Het Acht Maart Comité

Adela Sediqqi,
Stella Kofi,
Layla Hassan Zadeh,
Vonny Roes
Wioletta Klotz,
Rosa Kana,
Jemina Assouab en
Ans van den Broek

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.