logo Voku

Beste gasten van Proef Cultuur,

Na afloop van de Kerstmaaltijd op 21 december kreeg ik te horen dat we in januari niet meer op woensdagavond terecht zouden kunnen in Villa Lieve Vrouwe, vanwege hun nieuwe activiteit om in januari een bistro te starten. Het weekend was nog wel beschikbaar.

Ons team heeft besloten dat we niet op zaterdag gaan koken omdat dit een te grote aanslag is op de weekenden van onze vrijwillige koks en medewerkers.

We moeten dus uitwijken naar een andere locatie en hebben een lijstje samengesteld van alternatieve locaties. Er zijn contacten geweest met de gemeente Uden om te bezien of de Nieuwe Pit tot de mogelijkheden zou kunnen behoren. Dat hoor ik binnenkort. We gaan ook praten met de Udense ondernemers die op ons lijstje staan en hopen op korte termijn onze Proef Cultuur te kunnen hervatten.

De Afghaanse Proef Cultuur maaltijd van januari hebben we laten vervallen. Een Syrische maaltijd stond in de planning voor februari, maar dat gaan we nog niet redden. Die houden we nog tegoed.

Als jullie tips voor ons hebben qua locatie, dan horen wij het graag. Neem contact op via de mail of bel mij. In de week van 8-15 februari ben ik niet bereikbaar, ik zit dan in het buitenland.

Je mag dit bericht doorsturen naar gasten die met jullie zijn meegekomen en waar wij geen e-mailadres van hebben. We hopen op jullie begrip en geduld.

 

Namens het team proef Cultuur,

Ans van den Broek
Stella Kofi

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.