logo Voku

Op 15 maart zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Meer dan ooit gaan die over de vraag in wat voor land we willen wonen. Een land van angst en wantrouwen? Of kiezen we voor medemenselijkheid en vertrouwen? VluchtelingenWerk Nederland gelooft in een samenleving waarin mensen rekening houden met elkaar - dus ook met vluchtelingen!
Laat je stem horen!
Een van de belangrijkste thema's deze verkiezingen is vluchtelingen. VluchtelingenWerk vindt het van groot belang dat de politiek, maar ook de samenleving rekening houdt met vluchtelingen. Om die reden voeren we de campagne: In wat voor land willen we wonen?

In deze campagne vragen we Nederlanders om hun droom uit te spreken over het land waarin zij willen wonen. Als onderdeel van de campagne kun jij ook je stem laten horen door de gratis poster en stickers aan te vragen. Dit kun je doen door op één van onderstaande posters te klikken.

https://www.vluchtelingenwerk.nl/rekenopmij

Behalve posters en stickers, die je kan bestellen zie je ook een overzicht van hoe vluchteling-vriendelijk de diverse politiekepartijen zijn. Je leest meer over hun standpunten in bovengenoemde link.

Wij kiezen partij voor vluchtelingen bij de verkiezingen op 15 maart.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.