logo Voku

Vacature taalhuiscoördinator m/v bibliotheek Uden

Sinds 2015 bestaat er in Uden een structurele samenwerking tussen 6 organisaties die actief zijn op het gebied van taal, integratie en participatie. Dit samenwerkingsverband heet ‘Kerngroep Taal voor het Leven Uden’. Om de activiteiten van de Kerngroep te coördineren en zichtbaarheid te geven is besloten tot de oprichting van een Taalhuis. 

Voor de projectleiding en coördinatie van het Taalhuis is Bibliotheek Uden per direct op zoek naar een: TAALHUISCOÖRDINATOR M/V Voor 14 uur per week; werktijden en –dagen in overleg.

Naar wie zijn we op zoek?

Een enthousiaste netwerker met organisatietalent, sterk in communicatie en pr en aantoonbaar beschikkend over een MBO+ of HBO werk- en denkniveau. Je bent initiatiefrijk en hebt affiniteit met de doelgroep van Udenaren die onvoldoende kunnen lezen en schrijven om zelfstandig mee te kunnen doen in onze maatschappij. Achtergrond in taalonderwijs is een pré. De coördinator heeft een centrale rol in het verbinden, coördineren, informeren en signaleren, vraag en aanbod afstemmen, werven en ondersteunen van cursisten en vrijwilligers, projectadministratie, verantwoording en rapportage. Je bent bij voorkeur woonachtig in Uden en hebt een goede kennis van de sociale kaart.

Wat bieden we?

We bieden een veelzijdige functie in een dynamische werkomgeving tegen een salaris in schaal 7 conform de CAO openbare bibliotheken. Het betreft een functie voor bepaalde tijd, tot en met 31 december 2017.

Ben je geïnteresseerd?

Meer informatie kun je inwinnen bij Yvonne de Groot, specialist Volwassenen,Bibliotheek Uden, tel. 0413-263101.

Sollicitaties kunnen tot 12 december aanstaande worden gemaild aan mevrouw G. Raaijmakers - van Lanen, Hoofd Publieke Dienstverlening Bibliotheek Uden, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Sollicitatiegesprekken vinden plaats op 19 december.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.