logo Voku

Lieve dames,

Op de laatste leden vergadering op 11 oktober was Carla Weijers van het landelijk bureau van Vrouwen van Nu onze gast. Er volgt binnenkort een verslag van Annemarie Nimberg die ook voor de afwezigen heel belangrijk is. We hebben met de aanwezige leden gekozen voor een samenvoeging met de Udense afdeling van Vrouwen van Nu, voorheen de KVO Uden. Dat wordt nu verder stap voor stap voorbereid. Als je ook interesse hebt om in de voorbereidingsgroep zitting te nemen, dan kunt zich bij de voorzitter melden.

Er zijn verder een aantal belangrijke zaken met betrekking tot het programma door te geven.

De lezing van komende donderdag 20 oktober door Hanneke van den Heuvel over ‘Omgaan met depressies’ is wegens geen ruimte in de Balans verzet naar woensdag 16 november in de Balans. Geef dit a.u.b. ook door aan andere leden die misschien geen e-mail hebben.

Donderdagmiddag hebben we gesprekgroep, zie voor de inhoud de nieuwsbrief en de website. De boekbespreking op woensdag 2 november staat open voor alle leden en gasten. Er zijn momenteel 5 leenboeken van de bieb die de ronde doen. Wil je graag dit boek lenen bel dan met Annie van Tienen 06-23600934.

We hebben besloten de prijs voor workshop Schaal met een verhaal’’ voor VOKU-leden te verlagen van €25,00 tot €15,00. En dat is op 16 november bij Antoinet thuis in haar atelier in Zeeland. Dat is dus echt een koopje voor een grote schaal formaat fruitschaal.

We hebben ook goed nieuws te melden. De workshop een Kerststuk maken o.l.v. Gerry Cooijmans gaat door op donderdag 8 december. Onze Kerstviering wordt dit jaar opgeluisterd met het koor Mistral uit Uden en Jose Kodden, pastoraalwerker inhet vrije veld, en zij is onzegast en zal die bijeenkomst mede invullen. Dus schrijf 14 december alvast in je agenda. We zitten dan trouwens in de Nieuwe Pit.

De voorzitter,

Ans van den Broek

 

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.