logo Voku

Nieuws van de maand oktober voku vrouwenorganisatie Uden

Tijdens de openingsviering van het nieuwe seizoen heeft de Burgemeester Hellegers ons een dictee afgenomen. Het was muisstil en iedereen werkte heel geconcentreerd. Bij dezen willen we hem nog hartelijk bedanken voor de goede uitvoering en leuk om de burgemeester eens in ons midden te hebben gehad.

Fietstocht naar Schijndel met het bezoek aan het VVV en Johan Heestersmuseumhuis was bijzonder. We hadden de warmste dag van september! Zie ook het verslag op de website.

Voorbij zijn al weer de lezing over elektrische fietsen, de gezellige filmmiddag die Carla heeft verzorgd, de gespreksgroep met voorlichting van Patty Spoor (wat een ‘intiem’ gebeuren is geworden), een volle villa bij de eerste Proef Cultuur van dit seizoen en de gezelschapsspelen (voor het eerst onder leiding van Annemarie). Ook zijn we met 1 auto naar de Kantfabriek geweest in Horst en hebben een fantastische dagje uit gehad daar. Kortom een leuke start van het nieuwe seizoen.

Voor oktober staan weer interessante activiteiten op het programma. De GPS-wandeling 'Los door het bos' heeft niet door kunnen gaan, wegens gebrek aan belangstelling. De belangrijke ledenvergadering is weer in aantocht. Voor leden draait de film 'Autum in New York' met Richard Gere op 13 oktober, een lezing over 'Omgaaan met depressie' op 18 oktober in de wijkgebouw de Balans. Proef Cultuur houdt een Colombiaanse maaltijd in Villa Lieve Vrouwe op woensdag 19 oktober. Kijk voor meer informatie in onze agenda. Veel leesplezier!

De voorzitter, Ans van den Broek

 

Gerelateerde items (op tag)

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.