logo Voku

Proeven aan Yoga

Heb je wel eens gedacht om meer tijd aan jezelf te willen besteden? Heb je behoefte om je beter te kunnen ontspannen? Wil je een beter figuur krijgen? Heb je pijn in gewrichten of spieren en weet je niet wat je daar zelf aan kan doen? Denk je dat yoga alleen iets is voor jonge mensen of voor vrouwen? Ben je benieuwd naar wat yoga écht is? Kom dan meedoen aan een korte cursus Hatha-Yoga. En beleef en ontdek of yoga iets voor jou is.

Hatha-yoga komt er in het kort op neer dat je er op gericht bent om je lichaam beter te beheersen, zodat de geest en ziel zich vrijelijk kunnen ontplooien. Het gaat om het in balans brengen van lichaam en geest, door ademhalingsoefeningen, door asana’s (lichaamsoefeningen), door ontspanningsoefeningen. Je leert in het hier-en-nu te zijn en je goed te concentreren. Elke les start met een meditatieoefening.

De lessen zijn op maandagavond om 19:15 uur of donderdagmorgen om 10:00 uur in het gebouw “Huis van Stijl” aan Bosveld 801a in Uden. Wisselen van dag is mogelijk. Een folder over de hatha-yogalessen ligt voor u klaar.

De korte cursus ‘Proeven aan yoga’ wordt gegeven op de volgende data:
Maandagavond 15-22-29 mei en 12-19-26 juni en 3 juli
Donderdagmorgen 11-18 mei en 1-8-15-22-29 juni.
Deze korte cursus van 7 lessen wordt u aangeboden ter kennismaking voor €42,00.

Wil je meer weten of wil je je aanmelden neem dan contact op met de yogadocente Ans van den Broek telnr 06-23552279 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

1 Reactie

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat alle vereiste gegevens ingevuld zijn, aangeduid met een asterisk (*). HTML code is niet toegestaan.